До дня народження Андрія Кузменко (Кузьми Скрябіна) друзі написали пісню

Опубліковано:
17 Серпня, 2017

До дня народження співака, письменника, телеведучого, продюсера, актора, лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка його друзі написали пісню.

“Ми вшановуємо пам’ять Андрія Кузьменка адже  17 серпня  Андрію виповнилось б 49 років.  Саме до дня народження  Кузьми один з його кращих друзів Степан Вулкан (телеведучий і співак) написав пісню «Друзі»”.

 

Андрій Кузьменко народився 17 серпня 1968 року в місті Самбір Львівської області -сценічний псевдонімом Кузьма Скрябін. Шкільні роки хлопця пройшли у містечку Новояворівськ, що на Львівщині. З дитинства захоплювався такими гуртами як The Beatles, Boney M., Exploited, Depeche Mode, The Cure, Alphavilleю. Його перший музичний гурт мав назву «Ланцюгова реакція». Гурт грав на шкільних дискотеках та приніс першу музичну славу Кузьмі. Пройде не так багато часу і його пісні стануть хитами. За ним сумують мільйони українців. Його думки про суспільство актуальні і зараз. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #друзі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #скрябін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: