Тернопільські пенсіонери отримають тисячу до пенсії?

Опубліковано:
16 Серпня, 2017

Уже з 1 жовтня пенсіонерам підвищать пенсії. Однак будуть їх перераховувати для кожного індивідуально. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Зокрема міністр соцполітики  Андрій Рева зазначив, що проведені попередні розрахунки та є дані щодо конкретних сум збільшення пенсій. Згідно з цим, понад мільйон українців, які вже вийшли на пенсію, отримають постійну надбавку до пенсії понад тисячу гривень.

Крім того, збільшення пенсій на суму від 500 до 1 тис гривень торкнеться майже двох мільйонів пенсіонерів.

– Близько 2,5 мільйонів пенсіонерів після перерахунку отримають надбавку до 500 гривень, ще три мільйони пенсіонерів отримають збільшення пенсійного забезпечення після перенесення підвищення соціальних стандартів з грудня на жовтень 2017 року, – резюмував міністр.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #надбавка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенція, #перерахунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: