У Борщівському районі ледь не втопився громадянин Чехії

Опубліковано:
14 Серпня, 2017

Трапилось це 10 серпня о 17:02. 29-річний громадянин Чехії гостював на Тернопільщині у селі Мушкатівка Борщівського району. Під час відпочинку на місцевому ставку, хлопець вирішив освіжитися, однак не врахував власних можливостей.

Молодий чоловік заплив на середину водойми та почав тонути: час від часу він то зникав, занурюючись з головою, то виринав на поверхні. Почав кликати на допомогу. Очевидці викликали рятувальників. На виклик з Борщова негайно вирушив черговий караул ДПРЧ-8.

За допомогою човна та рятувального круга вони врятували потерпілого, який вже втрачав сили. На березі йому було надано долікарську допомогу. Від подальшої шпиталізації хлопець відмовився. А наступного він особисто прийшов подякувати рятувальникам, за те, що завдяки їм залишився живим.

За матеріалами управління ДСНС в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #громадянин, #мушкатівка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почав тонути, #тернопіль, #тернопільські новини, #чехія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: