До Дня працівників ветеринарної медицини на Тернопільщині відзначили кращих фахівців

Опубліковано:
13 Серпня, 2017

15 рік поспіль у другу неділю серпня своє професійне свято відзначають працівники ветеринарної медицини. З цієї нагоди керівники області відзначили подяками та грамотами ветеринарів ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Кращим представникам галузі області Віктор Овчарук за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини вручив грамоти. Нагороди отримали: Володимир Войнар, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії управління ДПСС в Теребовлянському районі, Олексій Дуткевич, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії управління ДПСС в Зборівському районі, Сергій Червінський, лікар ветеринарної медицини – епізоотолог Тернопільської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини. Також подяками голови Тернопільської обласної ради відзначено: Олега Васильківа, директора Тернопільської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини, Василя Яциника, головного спеціаліста відділу організації протиепізоотичної роботи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії ГУ ДПСС в Тернопільській області. У вітальному слові Віктор Овчарук зазначив:

 «Вітаю вас з професійним святом. Роль ветеринарії не можливо переоцінити. Адже ветеринарна медицина – важлива складова агропромислового комплексу. Від благополуччя цієї сфери залежить здоров’я людини зокрема та нації в цілому, адже не дарма кажуть: «Медицина лікує людину, а ветеринарія оберігає людство». Бо своєю працею ветеринари забезпечують здоров’я тварин, стоять на охороні здоров’я людей, контролюють якість продукції, дотримання правил її переробки та зберігання. Таким чином ветеринарія оберігає людей від безлічі хвороб тварин, запобігає епідеміям худоби, які можуть призводити до дуже масштабних наслідків. Це свято також приурочене на честь всіх, хто лікує і домашніх улюбленців, від яких часто залежить і фізичне, і моральне здоров’я, краян, особливо – дітей. Впевнений, що ви й надалі будете докладати всі зусилля для того, щоб наша ветеринарна наука і практика відповідали найвищим міжнародним стандартам».

 Під час привітання Перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак наголосив, що ветеринари щодня виконують неймовірну роботу, підказують та вносять корективи у звичний ритм життя і тоді, коли виникають форс-мажорні обставини. «Мені б хотілося, щоб у нас армія ветеринарів повернулася до колишнього рівня, коли в кожному господарстві було по два-три ветеринари. На сьогоднішній день, в області ветеринарів значно менше, але виклики перед ними зовсім немалі. Ваша робота безумовно потрібна і сьогодні в переддень вашого свята приємно, що служба працює і дає результати. Тому дозвольте привітати вас зі святом від себе особисто та від голови Тернопільської ОДА та побажати вам доброї та згуртованої праці», – зазначив Іван Крисак. Від імені очільника області Степана Барни він також вручив грамоти обласної державної адміністрації кращим працівникам ветеринарної медицини. Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення стійкого епізоотичного благополуччя та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини відзначили: ГИКАВЧУКА Михайла Миколайовича – провідного лікаря ветмедицини – епізоотолога Бучацької районної державної лікарні ветеринарної медицини, КРАВЧУК Валентинівну Сергіївну – головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в Кременецькому районі, МІНЯЙЛА Олександра Івановича – заступника начальника Управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в Лановецькому районі, РЕГУША Володимира Володимировича – провідного лікаря ветмедицини – епізоотолога Борщівської районної державної лікарні ветеринарної медицини, ЦЯПУТУ Василя Васильовича – заступника начальника Управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в Підгаєцькому районі.

  Відзнаки міського голови отримали начальник Тернопільської міської державної лікарні ветеринарної медицини Андрій Полоса та лікар ветеринарної медицини Тернопільської міської державної лікарні ветеринарної медицини Віктор Козак.

  У вітальному слові начальник ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець зазначив, що у сучасному суспільстві професія лікаря-ветеринара не просто урізноманітнилася новими повноваженнями, а й вимагає від фахівців більше професійності та самовіддачі. Адже, від вас сьогодні залежить життя і здоров»я не лише тварин, а й людей, безпека харчової галузі та вихід вітчизняного ринку на європейський рівень. «Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!» – зазначив Василь Хомінець. Кращих працівників нагороджено Грамотами начальника ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області та грошовими подарунками від Асоціації ветеринарних спеціалістів Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь хомінець, #день ветеринара, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: