Поліцейські обстежували дороги та шукали вантажівки-порушники

Опубліковано:
11 Серпня, 2017

Заборона на рух транспорту у спекотні дні  діє з початку літа.  Рух великогабаритного транспорту масою понад 24 тонни з навантаженням сім і більше тонн на вісь обмежено всіма автомобільними дорогами державного значення в денну пору доби, коли температура перевищує +28ºС.

Поліцейські обстежили 8 ділянок автомобільних доріг області, 30 стоянок та місць відстою автотранспорту. Про це розповіли під час наради в обласній державній адміністрації. Такі заходи необхідні для збереження автошляхів. Висока температура та велика вага вантажу призводить до руйнувань асфальтобетонного покриття, – каже заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільської області Руслан Балик.

Якщо ситуацію на в’їздах в область поліцейським ще вдається контролювати, то проблемою залишається рух великотоннажного транспорту на період жнив, коли вантажівки перевозять урожай з полів на токи, елеватори.

Правоохоронці звертаються до керівників фермерських господарств з проханням дотримуватися підписаного ними меморандуму про збереження доріг нашої області та  зважати на обмеження руху.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #дорога, #заборона, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рух, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: