11 серпня у Кременці стартує турнір із санного спорту «Кубок Бони-2017»

Опубліковано:
10 Серпня, 2017

Цієї п’ятниці, 11 серпня, у Кременці розпочинаються змагання із санного спорту «Кубок Бони-2017. Проходитимуть змагання на навчально-спортивній базі олімпійської підготовки «Кременець». Кубок Бони триватиме 3 дні з 11 по 13 серпня. – повідомляє Тернополяни

Читайте також

На Тернопільщині проводять навчання дітей з плавання
П’яний водій вчинив нічне ДТП в Кременці (Відео)
Красою Тернопільщини відтепер можна милуватися з нових оглядових майданчиків (Фото)

Офіційні тренувальні заїзди відбудуться уже з 10:00, проте урочисте відкриття турніру передбачається о 20:00. Основні заїзди турніру відбуватимуться протягом двох днів – 12 та 13 серпня. На змаганнях братимуть участь спортсмени різного віку не лише з України, але й закордону. Командна гонка на приз НОК України розпочнеться у неділю о 10:30 годині. Після цього визначатимуть переможців та відбудеться урочисте нагородження та закриття змагань.

До слова, «Кубок Бони» започаткували у Кременці в 2001 році. З 2003-го ці змагання було включено до Єдиного календаря Міжнародної Федерації санного спорту. Кременецьку санну трасу, довжина якої 1000 метрів, почали зводити у середині 1990-х років. Впродовж 2000-2004 років будівництво завершили. Споруда відповідає правилам проведення змагань Міжнародної Федерації санного спорту міжнародного рівня. Урядом України в 2006 році базі надано статус навчально-спортивної бази олімпійської підготовки з санного спорту.

Нагадаємо, що декілька днів тому у Кременці завершилися змагання за Кубок України із санного спорту на санкороликах.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #кременець, #Кубок Бони, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #санний спорт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: