Рідні та друзі розповідають про життя Миколи Смолея, тіло якого знайшли у Тернопільському ставі 5 серпня

Опубліковано:
10 Серпня, 2017

24-річний Микола Смолей був спортсменом, цікавився фотографією та любив життя. Лише позитивно та найкращі слова про Миколу висловлюють його рідні та друзі. Вони розповіли, що з дівчиною Христиною Ляхович він зустрічався не довго, проте вона йому дуже подобалася. – Корупція.Інфо

16 грудня цього року Миколі Смолею мало б виповнитись 25 років. Христині Ляхович 20 жовтня – 19 років. Тiлο Миколи Смолея рятувальники знайшли вранці 5 серпня. Друзі та рідні хлопця до останнього не вірили, що це він. Дівчину Миколи – Христину Ляхович знайшли 3 серпня.

Читайте також

У Тернополі проводять реконструкцію дамби
Вранці 5 серпня знайшли тіло зниклого Миколи Смолея

“Мій чоловік Миколу знає уже років сім, я десь чотири”, – розповідає Наталія Процик. Христина та Микола познайомилися на прощі у Зарваниці. Зустрічались вони недовго. Як мені відомо, вона з Козівського району і ніби вчилась у Кременеці. Жила у Тернополі. Микола розповідав, що Христина йому дуже подобається. Казав, що хоче сім’ю, що вже готовий до цього. Адже він дуже любив проводити час з нашим малюком.” – каже Наталія Процик.

За словами Наталії, Микола планував познайомити їх з чоловіком зі своєю дівчиною. Вони навіть хотіли організувати спільну поїздку у Карпати.

“В той день, коли трапився нeщаснuй випадок, він мав зустрітись з нами, – продовжує жінка. – Ми планували пікнік. Але Микола не дзвонив. Ми з чоловіком зрозуміли, що він напевно пішов до дівчини. Я зайшла тоді в instagram і побачила на його сторінці відео зі Ставу.
Ще сказала тоді, що вони так пізно пливуть там. Останні слова Миколи на одному з тих відео: “Ми пливемо біля Дальнього пляжу. Романтика. Люди цінуйте хороші моменти”, – розповідає Наталія.

Про Миколу відгукуються лише найкраще. Він спортсмен, займався плаванням протягом 3 років, катався на велосипеді. Батьки досі не розуміють, як таке могло трапитися і хочуть знати хоча б якісь деталі. Він у них був єдиним сином, тому намагалися робити все для його майбутнього. 

“Він був дуже добрий, веселий, життєрадісний, хотів максимум взяти від життя, хотів розвиватись, – каже жінка. – Постійно прагнув нових знань. У нього було дуже багато друзів. Микола завжди допомагав, але ніколи нічого не очікував взамін. Він не сидів без справи, постійно працював. Він займався перевезеннями пасажирів. Робив все, щоб людям було комфортно. Окрім цього також цікавився подорожами, фотографією. Дуже любив читати книги і вів здоровий спосіб життя”.- зі сумом розповіла Наталія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #микола смолей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільське озеро, #тернопільські новини, #утопився в озері
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: