На території парку Шевченка з’являться дві платні парковки

Опубліковано:
9 Серпня, 2017

На території парку Шевченка тепер з’являться спеціально облаштовані території для паркування автомобілів. Одну встановлять біля дирекції КП «Об’єднання парків культури і відпочинку», цирковий майданчик, іншу – на клині біля пивзаводу «Опілля». – пише 20 хвилин.

Читайте також

Уже кілька днів активісти борються зі стихійною торгівлею кавунами (Відео)
Туалети, душі та фонтани на «Циганці» у жахливому стані
Тернополян цікавить куди йдуть гроші за парковки

Щоправда, парковки будуть платними і вартуватимуть 10 грн. за годину. Таке рішення прийняли на засідання виконкому у середу, 9 серпня. Його затвердили для того, щоб зменшити завантаженість доріг біля парку Шевченка та “Циганки”. 
– У зв’язку з великою проблемою завантаженості вулиці Білецької, потребою в паркуванні автотранспорту – у нас наближається святкування Дня міста, вихідні дні і так далі, ми рішенням виконавчого комітету встановлюємо плату за використання майданчиків, які знаходяться на території парку, – повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади  Леонід Бицюра.  – Це в районі КП «Об’єднання парків», дирекції, і в закінченні до Циганки. І уповноважуємо КП здійснювати збір плати.
Щодо прибання та утримання нових ділянок для паркування місця, за його словами, цим буде займатися також комунальне підприємство «Об’єднання парків». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #нові паркувальні місця, #парк шевченка, #парковка, #паркування авто, #тернопіль, #тернопільські новини, #циганка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: