Медичні заклади Тернополя тепер мають статус комунальних підприємств

На черговій сесії міської ради прийняли рішення надати медичним закладам Тернополя статус комунальних підприємств.

09.08.2017 19:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Зоряна Юзвін

На черговій сесії міської ради прийняли рішення надати медичним закладам Тернополя статус комунальних підприємств. Тепер їхні можливості значно розширяться, адже новий статус передбачає зміну певних прав та повноважень. - інформує Тернопільська міська рада

Читайте також

Львівське сміття не будуть возити на Тернопільщину?
У Тернополі проводять реконструкцію дамби

Зокрема тепер медичні заклади надаватимуть більший перелік медичних послуг, а також самостійно зможуть затверджувати штатний розпис роботи медперсоналу, щоб надавати якісніші послуги відповідно до потреб пацієнтів.

«Під час реорганізації з усіма працівниками буде підписано новий контракт чи трудовий договір на рік. Ця норма прописана у документі з реорганізації медичних закладів. Більше того, така реорганізація дає колективу більші можливості проводити зміни в організаційній структурі та при здійсненні фінансових операцій», – підсумував міський голова Тернополя Сергій Надал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі