На Тернопільщині браконьєри незаконно ловили рибу, що занесена до Червоної книги

Опубліковано:
9 Серпня, 2017

Мешканці Бучацького району незаконно займалися рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду державі на загальну суму у 230 тис грн. Вони виловлювали рибу у р. Дністер, що належала до Червоної книги. – повідомляє Прокуратура Тернопільської області

Читайте також

Тернопільський рибоохоронний патруль проводить рейдове патрулювання ринків
Відходи з молокозаводу виливали одразу біля дороги на Збаражчині

Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.249 КК України за фактом незаконного зайняття рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду державі на загальну суму у 230 тис грн.

Працівники прокуратури завершили розслідування. Відомо, що 4 червня 2017 року двоє жителів Бучацького району незаконно, із застосуванням заборонених знарядь лову займалися рибним промислом на р. Дністер, неподалік с. Возилів Бучацького району, на території, що входить до Національного природного парку «Дністровський каньйон».
Своїми вчинками браконьєри завдали істотної шкоди навколишньому природному середовищу через вилучення водних живих ресурсів, занесених до Червоної книги України. 
У кримінальному провадженні заявлено цивільний позов про відшкодування завданої державі шкоди на суму у 230 тис грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #браконьєри, #дністер, #дністровський каньйон, #екологія, #незаконний рибний промисел, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини, #шкода середовищу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: