У Тернополі чоловік хотів розрахуватися фальшивими грішми

В одному із тернопільських супермаркетів чоловік хотів використати підроблені гроші.

09.08.2017 13:13   Джерело: ГУ НП у Тернопільській області
Опубліковано : Зоряна Юзвін

В одному із тернопільських супермаркетів чоловік хотів використати підроблені гроші. Покупець вирішив розрахуватися фальшивою 500-гривневою куп'юрою. Чоловік стверджує, що про підроблену куп'юру не здогадувався, адже отримав її як зарплату за роботу - подомляє ГУ НП у Тернопільській області.

Читайте також

Невідомі крадуть пальне із баків вантажівок
Товариша по пляшці обібрав до нитки

Повідомлення про використання підробленої куп'юри надійшло до правоохоронців 8 серпня. Наразі вони перевіряють версію чоловіка та з'ясовують, звідки взялася куп'юра. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 199  Кримінального кодексу України - виготовлення, зберігання, придбання, перевезення пересилання, ввезення в Україну з метою збуту, а також збут підробленої національної валюти України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, у Ланівцях співмешканка 62-літнього чоловіка вкрала гроші з його банківської картки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ГУ НП у Тернопільській області  

Коментарі