Підписана угода про партнерство Тернополя та польського міста Сувалки

Опубліковано:
9 Серпня, 2017

Тернопільська міська рада підписала угоду про партнерство з польським містом Сувалки. Тож міський голова Сергій Надал разом з Президентом Сувалки Чеславом Ренкєвічем підписав Угоду про партнерство між містами. – повідомляє Тернопільська міська рада

Мер міста зауважив, що партнерство стосується і фінансових питань. Зокрема, під час підписання Угоди були проведені переговори про польські інвестиції в економіку нашого міста, про створення спільних підприємств та можливість збуту тернопільських товарів у Сувалках.

«Завдячуючи співпраці з Сувалками Тернопіль може розраховувати на європейські грантові кошти для розвитку туристичної та транспортної галузі, для створення нових громадських просторів, – пояснює Сергій Надал. – Адже спільно з польськими партнерами Тернополем були підготовлені два масштабні проекти для участі в ІІ етапі першого Конкурсного набору Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020», зокрема з облаштування «Дальнього» пляжу і очищення Ставу, а також проект з впровадження низькоемісійних транспортних систем, зокрема автобусів та муніципальних велосипедів».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міжнародна співпраця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партнерство, #сергій надал, #Сувалки, #тернопіль, #Тернопіль місто-партнер, #тернопільська міська рада, #тернопільські новини, #Угода про партнерство між містами
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: