У Тернополі проводять реконструкцію дамби

Опубліковано:
8 Серпня, 2017

3 7 серпня розпочато ремонт тернопільської дамби. Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. Рух транспорту ускладниться, хоча передбачається без змін, адже технічні роботи вестимуться почергово. – повідомляє Тернопільська міська рада

Під час виконання робіт, передчається проведення капітального ремонту дорожнього покриття від гідротехнічних споруд, які ремонтували минулого року, до Надставної церкви.

Читайте також

Мешканці ще одного двору в Тернополі дочекались двору, який відремонтували
У центрі Тернополя відновлюють магазин після пожежі
Взялися за відновлення роботи тернопільського аеропорту

«Проектом передбачено ремонт проїжджої та пішохідної частин, водовідведення. Загальна вартість робіт становить понад 30 млн. грн., – розповідає міський голова Сергій Надал. – Сьогодні 5 млн. грн. виділено з державного бюджету та ще 5 млн. грн. з міського бюджету. Звичайно, що ми будемо дофінансовувати роботи. Якщо буде коштів достатньо, то проведемо ремонт пішохідних доріжок ще цього року, у іншому випадку ремонт доріжок буде перенесено на наступний рік».

Бруківку буде демонтовано з дамби і передано на зберігання у комунальне підприємство. У подальшому бруківку планується використовувати під час ремонту інших об’єктів благоустрою, зокрема вулиць Кульчицької, Брюкнера, тощо. Іншу частину бруківки продадуть на відкритих торгах.

До слова, перша та друга черга реконструкції дамби провели минулого року. Тоді було відремонтовано гідротехнічні споруди – шлюзний міст та водонапуск у парк Топільче, проїжджу та пішохідну ділянки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реконструкція, #ремонт, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільська дамба, #тернопільське озеро, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: