Підлітка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Мукоїди із Вишнівця, суд залишив під вартою до жовтня

Опубліковано:
9 Серпня, 2017

8 серпня у Тернопільському міськрайонному суді розглядали справу підозрюваного 16-річного Василя Гнаюка, якого підозрюють у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди. Суд мав визначити йому міру запобіжного заходу – залишити під вартою чи відпустити під домашній арешт, як того вимагали адвокати.

Прокурори переконували залишити Василя Гнатюка під вартою на максимальний термін – 60 діб, запевняючи, що під домашнім арештом він чинитиме тиск на свідків. Адвокати виступали із запереченнями, мовляв, Василь Гнатюк – неповнолітній, тому найкращою мірою запобіжного заходу для нього буде домашній арешт. 

Читайте також

Чергове моторошне вбивство на Тернопільщині
«Вони постійно ґвалтують дівчат, але ті залякані та мовчать», – криміналіст Костилєва про вбивство тернопільської випускниці
Сім’я ймовірного вбивці 17-річної дівчини відповість за свої провокації

Суд, заслухавши обидві сторони,вирішив залишити хлопця під вартою. Тож у СІЗО Василь Гнатюк пробуде до 5 жовтня.

– Він дуже просився додому, говорив, що під наглядом дорослих не буде чинити жодних протизаконних дій, однак його ніхто й слухати не хотів, – говорить кореспонденту PRESS-ЦЕНТР мама хлопця Наталія Жук. – А дитина дуже вимучена, переживає, не спить по ночах. На суді плакав. Та й ми переживаємо, місця собі не знаходимо, бо не знаємо, що буде далі.

Тим часом у Facebook сестра Василя Гнатюка Вікторія написала, що наступне судове засідання відбудеться вже цього четверга, 10 серпня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь гнатюк, #вбивство, #вишнфівець, #днк, #ірина мукоїд, #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: