Тернополяни вимагають більше освітлення

Опубліковано:
8 Серпня, 2017

Наразі триває збір підписів за підтримання петиції щодо вуличного освітлення у Тернополі. Відтак автор петиції Роман Качановський просить забезпечити повноцінне вуличне освітлення протягом усієї темної частини доби. – пише Терен

Тернополяни скаржаться, що темнота у місті перешкоджає туристичній привабливості та зменшує рівень громадської безпеки.

Читайте також

У Тернополі проводять реконструкцію дамби
Тернопільська міська рада виділить пластунам майже 4 млн грн
Заворушників під Тернопільською міською радою покарають

“Розвинуте та туристично привабливе місто – це місто, у якому світло та безпечно у темні частини доби. На жаль, вулиці та парки Тернополя після 23:00 стають майже повністю темними. – сказано у петиції. – Наші сусіди (Львів та Івано-Франківськ) вже давно відмовилися від недолугої практики обмеження вуличного освітлення вночі, оскільки зрозуміли, що освітлені вулиці – це запорука міського процвітання. Особливо відштовхують темні вулиці міста влітку, коли люди люблять гуляти теплими вечорами”-  зауважив автор петиції.

Дата початку збору підписів 3 серпня 2017 року. Зараз петиція зібрала лише 39 із 300 необхідних голосів. До кінця збору підписів залишилося 25 днів.

Проголосувати за дану петицію ви зможе за посиланням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вуличне освітлення, #електронні петиції, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: