Водій за кермом вживав алкоголь під час перевірки документів патрульними

Працівники Патрульної поліції Тернополя затримали водія, що не мав водійських прав та ще й вживав алкоголь під час допиту.

08.08.2017 16:23   Джерело: Патрульна поліція Тернополя
Опубліковано : Зоряна Юзвін

8 серпня, близько 1-ї години ночі, патрулюючи вул.Протасевича інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Transporter за рух з несправними зовнішніми світловими приладами. За кермом сидів чоловік, що не мав посвідчення водія і дозволив собі вживати алкоголь у машині під час спілкування з патрульними - інформує Патрульна поліція Тернополя

Читайте також

Новітні Остапи Бендери розширили поле «банківської» діяльності
Як аферисти обдурють довірливих краян
На Тернопільщині підробляли харчові продукти під маркою відомих брендів

Громадянин повідомив, що й справді не має посвідчення водія і причиною цього правопорушення, як він пояснив, є те, що власник авто попросив відвести його дівчину додому, адже сам перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Окрім цього, під час розмови з патрульними, 22-річний хлопець потягнувся за пляшкою пива, що стояла поруч і почав випивати. Патрульні одразу озвучили зауваження припини правопорушні дії. Як показали дані алкотестера, з'ясувалося, що водій у нетверезому стані, позначка сягнула  0,92 проміле алкоголю в його крові, що є перевищенням допустимої норми.

На горе-водія патрульні склали декілька адмінпротоколів за відповідні правопорушення. За свій вчинок хлопцеві доведеться заплати 20400 гривень штрафу.

Патрульна поліція застерігає, що відповідальність за ч. 4 ст. 130 КУпАП передбачає штраф у розмірі 20400 гривень, або адміністративний арешт на строк 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки. Відповідальність визначить суд. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Патрульна поліція Тернополя  

Коментарі