Спортсмен із Тернопільщини віджимається на цвяхах (Відео)

Тернопільський рекордсмен уже зареєстрований у Книгу рекордів України, проте на досягнутому не зупиняється.

08.08.2017 12:13   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Зоряна Юзвін

53-річний спортсмен Василь Шевчук, який мешкає у м. Хоростків, минулого року віджався від підлоги на пальцях 63 рази за хвилину. За це потрапив до української книги рекордів. Тепер він вирішив побити досягнення шляхом віджимання на цвяхах. - повідомляє 24 канал

Читайте також

За сприяння Миколи Люшняка вперше за 20 років розпочався ремонт центральної дороги Хоросткова
Тернопільського суперспортсмена нагородили
«Сім’я» через Хоростків відмивала мільярди гривень

Спортивні віджимання на пальцях анітрішки не дивують Василя Шевчука. Для рекордсмена це звична справа. Чоловік не зупинився на досягнутому і вирішив ускладнити завдання віджиманням на цвяхах.

Цікаво те, що сам Василь Шевчук, окрім встановлювання рекордів, ще й працює над облаштуванням місцевого парку у Хоросткові. Рекордсмен сприяє активному фізичному розвитку молоді, тому за власні кошти встановив тренажери у місті. Крім того, збудував невеликий басейн та дитячий майданчик. Він запевняє, що планує встановити ще кілька спортивних майданчиків для громади Хоросткова.

Наразі, Василь Шевчук ретельно готується до встановлення ще одного рекорду з віджимання.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 24 канал  

Коментарі