Економні мешканці Тернопільщини можуть отримати гроші

06.08.2017 17:43   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

Економним споживачам енергії на Тернопільщині обіцяють компенсувати 100 зекономлених кубів природного газу. За цей обсяг зекономленої енергії можна отримати сімсот гривень. Але для цього необхідно написати заяву в управлінні соціального захисту населення ОДА, - пише За Збручем.

Кількість економних користувачів субсидій на Тернопільщині сягає 130-ти тисяч. Усі можуть скористатися правом монетизації 100 кубів природного газу. Однак решта невикористаної субсидії повернеться до бюджету.

Читайте також

Тернополян змусять встановити лічильники

«Гроші виплачуватимуть восени. Але всі, хто бажає скористатися правом монетизації, повинні написати заяву в управлінні соціального захисту населення ОДА. В області таким правом можуть скористатися 130 тисяч домогосподарств, у Тернополі – понад 12 тисяч. Скільки б людина не зекономила, розмір повернення буде еквівалентним вартості 100 кубів природного газу, а це 700 гривень. Ще один важливий момент – монетизація субсидій не стосується жителів багатоквартирних будинків з централізованим теплопостачанням», – повідомляють у департаменті соціального захисту населення ОДА.

Найбільше економних споживачів енергії проживає у сільській місцевості. У містах потенційних отримувачів монетизованих субсидій дещо менше.

Софія Романська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі