В Тернополі відбулися вже два турніри з пляжного волейболу

Опубліковано:
3 Серпня, 2017

Пляжний волейбол –один з найпопулярніших способів активного відпочинку влітку. Цей вид спорту зародився на пляжах в Каліфорнії  як різновид класичного волейболу та невдовзі став самостійним.

Впродовж літа на пляжі «Циганка» та ФСТ «Динамо» Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення організовує відкриті турніри з пляжного волейболу, у яких вже взяло участь 20 команд. Змагання набирають обертів та здобувають популярність не лише серед жителів міста. Вдруге на змагання приїхали команди з інших районів. Учасниками стали професіонали та любителі. Судили змагання Ніколюк Петро Романович (тренер–викладач Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів «Інваспорт») та Шиманський Станіслав Станіславович (суддя національної категорії).
Призери отримали надувні матраци від ТМ «Ласунка» та насоси  від мережі магазинів «Спортландія». 
Організатори запрошують любителів спортивного відпочинку на ІІІ відкритий турнір з волейболу, який відбудеться в серпні. Слідкуйте за анонсами в соціальних мережах

null

Фото: ТМЦ ФЗН

 

null

Фото: ТМЦ ФЗН

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пляж, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: