У Тернополі спека. Вулиці поливають водою.

Опубліковано:
3 Серпня, 2017

Цими спекотними днями у Тернополі активно працюють поливальні машини. Комунальники поливають дороги, щоб зменшити вміст пилу у повітрі. Окрім цього, скроплення водою зберігає дороги від руйнування при високих температурах. – повідомляє Тернопільська міська рада.

Сьогодні у місті працює дві поливальні машини, які їздять у центральній частині, а також на масивах «Східний» та «Сонячний». Не оминають і поливають також і дороги на масиві «Дружба». Комунальники стверджують, що машини починають працювати, якщо температура повітря сягає +25 градусів та вище.

Міський голова Сергій Надал стежить за ситуацією поливання доріг та роботою комунальників і повідомив про це читачам на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також

Взялися за відновлення роботи тернопільського аеропорту
На черговій сесії міської ради прийняли програму розвитку пластового руху у Тернополі
Погода в Тернопільській області на 2 серпня: спека, спека, спека!

Нагадаємо, що цими днями у Тернополі прогнозують сильну спеку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #комунальники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поливальна техніка, #поливальні машини, #поливають дороги, #сергій надал, #спека, #спекотне повітря, #тернопіль, #Тернопілька міська рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: