У Тернопільському ставі втопилася 19-річна дівчина. Тривають пошуки хлопця.

Зникли хлопець і дівчина, які 2 серпня пішли плавати на човні у Тернопільському ставі і додому так і не повернулися.

2 серпня у Тернополі хлопець з дівчиною пішли плавати у чорні на Тернопільському ставі. 3 серпня батькі повідомили у поліцію, що діти додому не повернутися. - повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області.

Читайте також

Погоня за нетверезим водієм у Тернополі
Через недопалок на автовокзалі у Тернополі побилися чоловіки
У зону АТО вирушили 30 бійців батальйону патрульної поліції «Тернопіль» (Фото)

3 серпня близько 10:00 у оперативно-диспетчерської служби ДСНС у Тернопільській області надійшло повідомлення про зникнення на території Тернопільського ставу юнака 1993 року народження та дівчини 1998 року народження.

утоплення, Тернопільський став
На місце прибули рятувальники, шкидка та поліція. Фото: Управління ДСНС України у Тернопільській області

Пізніше стало відомо, що  2 серпня вони вирушили на прогулянку на надувному човні. Рідні та близькі забили на сполох і вирішили не зволікати. Зранку, 3 серпня на воді, в районі «острівця кохання», працівники поліції виявили їхній човен. В плавзасобі людей не було, однак залишилися особисті речі.

О 11:07 рятувальним відділенням, яке здійснювало здійснювало пошуки на тернопільському ставі, було знайдено на поверхні води тіло зниклої дівчини, без ознак життя. Наразі пошуки хлопця тривають. До пошуків зниклого юнака долучились водолази, які обстежують дно водойми.

Нагадаємо, що цьогоріч на Тернопільщині вода забрала життя багатьох людей, зокрема, 2 серпня на Борщівщині втопився чоловік. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Управління ДСНС України у Тернопільській області  

Коментарі