Обережно з відкритими водоймами! На Борщівщині знову втонула людина

2 серпня у с.Лосяч на Борщівщині вода забрала ще одне людське життя.

Ввечері 2 серпня у с.Лосяч під час купання у місцевій водоймі зник чоловік.Одразу залучили фахівців Борщівської водолазно-рятувальної станції та ДПРЧ-8 Борщівського РВ Управління ДСНС в області. 3 серпня тіло виявили мертвим у місцевому ставі, - повідомляє Управління ДСНС України у Тернопілській області.

Близько 20:40 мешканець с.Лосяч 1964 року народження, пішов купатися у місцевий став і додому не повернувся. Одразу викликали працівників ДСНС у Тернопілській області, а також до проведення пошукових робіт залучались фахівці Борщівської водолазно-рятувальної станції та ДПРЧ-8 Борщівського РВ Управління ДСНС в області.

3 серпня фахівці виявили мертве тіло розшукуваного мешканця у водоймі. 

Також, прес-служба ДСНС інформує та застережує бути обережним на водоймах, оскільки кількість нещасних випадків утоплення людей на Тернопільщині зростає. 

У спеку, яка зараз панує на теренах нашого краю, погодні умови сприятимуть проведення відпочинку на природі. Більшість людей в цю жарку пору рятуються від палючого сонця на берегах водойм. Та іноді відпочивальники забувають про правила безпечної поведінки на воді. Ціною такої необачності стає їх власне життя. Це підтверджують й цифри безжальної статистики: з початку 2017 року, на водоймах Тернопільщини загинули 29 людей, серед них 6 дітей!

Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до всіх мешканців та гостей області: громадяни, дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки. Не наражайте на небезпеку власне життя та будьте вкрай обережні відпочиваючи на водоймах!

Не купайтеся у невідомих та невизначених для цього місцях!

Не дозволяйте дітям купатися без нагляду дорослих!

Не заходьте у воду в нетверезому стані!

Пам’ятайте, ваша необережність та необачність, може призвести до незворотних та трагічних наслідків.

Нагадаємо, нещодавно на Чортківщині втопився шестирічний хлопчик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Управління ДСНС України у Тернопільській області  

Коментарі