У Гусятинському районі дитячі пустощі призвели до пожежі будівлі

1 серпня у с.Васильківці Гусятинського району виникла пожежа допоміжної господарської будівлі.

1 серпня у с.Васильківці Гусятинського району виникла пожежа допоміжної господарської будівлі. Будівля спалахнула миттєво, тож вогонь знищив близько 2 м.кв та грубі корми (сіно). - повідомляє ДСНС України у Тернопільській області 

Читайте також

У Петриках горіла дача
Екзотичне диво Івана Барабаша з Гусятинщини (Фото)
Рятувальники просять бути обережними на полях, щоб не спричинити поже

Сильний вогонь знищив покрівлю будівлі на площі близько 2 м.кв та грубі корми (сіно). Ймовірна причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем. Усі матеріальні збитки орієнтовно становлять 5 тис. грн.

 

 

Пожежа у Гусятинському районі. Фото: Управління ДСНС України у Тернопільській області

 

Спалахнула пожежа. Фото: Управління ДСНС України у Тернопільські області

Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-10. Пожежники спрацювали на виклик вчасно, тож їм вдалося врятувати будівлю і всього матеріальних цінностей орієнтовно на 50 тис. грн.

Працівники Управління ДСНС у Тернопільській області просять батьків стежити за їхніми дітьми, особливо коли вони допитливі до вогню і сірників. 

На офіційній сторінці Управління ДСНС у Тернопільській області прес-служба розмістила застережливе звернення до батьків.

Шановні батьки!

Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!
Запам’ятайте, що вогонь – це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю, життю людини. Щоб уникнути біди, слід пам`ятати, що дітям категорично заборонено:

  • бавитися із сірниками, палити папір та інші предмети у приміщеннях;
  • переносити відкритий вогонь з одного місця на інше;
  • запалювати легкозаймисті предмети чи рідини

Слід також пам'ятати про електробезпеку, безпеку користування газовими приладами, оскільки через необережність у їх використанні може викливати пожежу.  

Нагадаємо, що днями у Тернополі загорілася квартира.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Управління ДСНС України у Тернопільській області  

Коментарі