На Тернопільщині сталася масштабна ДТП, постраждало п’ятеро людей

Опубліковано:
2 Серпня, 2017

На Кременеччині у масштабній аварії зіткнулося чотири транспортних засоби.Серед постраждалих є один іноземець. Припускають, що водій вантажівки міг просто заснути, проте наразі з’ясовують деталі.  – повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в Тернопільській області. 

Читайте також

На Тернопільщині водій збив жінку і втік з місця ДТП
Погоня за нетверезим водієм у Тернополі
Через недопалок на автовокзалі у Тернополі побилися чоловіки

Відомо, що на відрізку дороги, де трапилася автопригода, здійснювали ремонтні роботи. Транспорт рухався почергово з кожної смуги.

В якийсь момент водій автомобіля DAF, рухаючись в напрямку Кременця, на в’їзді в місто зіткнувся із автомобілем Renault Sandero під керуванням жителя Білоруської республіки. Легківка, в свою чергу, за інерцією протаранила іншу іномарку Renault Master, а та – каток. Наразі припускають, що водій вантажівки міг просто заснути, проте продовжують розслідувати місце трагедії.

Важкі наслідки аварії. Фото: прес-служба ГУ НП в Тернопільські області

ДТП на Тернопільщині. Фото: прес-служба ГУ НП в Тернопільській області

Наслідки аварії важкі, є постраждалі. Відтак, травми отримали водій та пасажири Renault Sandero. У нього переломана нога. Чоловік на момент автопригоди намагався підрегульовувати рух транспортних засобів.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ.

Нагадаємо, що у Тернополі нещодавно водій заснув за кермом автомобіля. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #автомобіль, #ДТП, #нещасний випадок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #травми
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: