Легенда Америки Лукас Брюнель шукає своє тернопільське коріння

Опубліковано:
1 Серпня, 2017

В США Лукас Брюнель дуже відома людина, його навіть називають легендою. Багато хто вважає, що саме Лукас своїм прикладом надихнув тисячі людей у всьому світі пересісти на двоколісний транспорт. Традиційно велосипедист бере з собою в подорож особливий шолом з двома камерами. Свої перегони на велосипеді він розпочав у 2001 році, після того як закінчив University of Massachusetts at Amherst.

Читайте також

Відпочинок на Тернопільщині: ціни та розваги
Гусятин на ретрофотографіях
Заліщики – тернопільська «Рів’єра» (Унікальні фото)

Лукас Брюнель – це всесвітньо відомій вело-відеограф, який подорожує по найвіддаленіших куточках нашої планети. Крім того він вибирає екстремальні маршрути, такі поїздка Великою Китайський стіною, джунглями Колумбії, автострадами Мексики вулицями Нью Йорку, або Чорнобилем.

У порівнянні із стилем їзди на велосипеді Лукаса Брюнеля, «Тур де Франс» називають просто школярством. Його манера навіть отримала офіційну назву «біганина дворового кота».

Проте не всі знають, що Лукас Брюнель має українське походження і цим дуже пишається. Не раз на змагання він виходив у жовто-блакитній формі або з українським прапором.

Прадід Лукаса – Джозеф Барабаш народився в селі Гусятин і жив там до переїзду в Америку в 1907 році. Сьогодні Гусятин це селище міського типу на Тернопільщині. Його прабабуся Ганна Барабаш мала дівоче прізвище – Тлуховская. Вона народилася в місті Тернопіль.

Сьогодні Лукас шукає своїх родичів по двох лініях з України. Просить відгукнутися всіх, хто може бути його українським родичем. Про свій пошук він розмістив інформацію на своїй фейсбук сторінці.

 

Сторінка в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/lucasbrunellefilms/

https://www.youtube.com/user/lucasbrunelle

null

 

null

 

null

 

null

 Джерело фото: https://www.lucasbrunelle.com/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коріння, #легенда, #Лукас Брюнель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #США, #тернопіль, #тернопільські новини, #тернопільщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: