На Чортківщині п’яний чоловік викрав авто у свого сусіда

Опубліковано:
1 Серпня, 2017

У селі Шульганівка на Чортківщині у стані алкогольного сп’яніння чоловік викрав авто свого сусіда. Працівники Чортківського відділу поліції звинуватили його у незаконному заволодінні транспортним засобом, – пише 20 хвилин

31 липня, близько восьмої години ранку, мешканець села Шульганівка звернувся у Чортківський відділ поліції із заявою про викрадення його авто марки “ВАЗ-21099″. Чоловік повідомив, що злочин трапився біля його помешкання.

Читайте також

У Тернополі патрульні зупинили автомобіль нетверезого водія з холодною зброєю
Через недопалок на автовокзалі у Тернополі побилися чоловік

Близько 5 години ранку, мешканець села вигнав з подвір’я своє авто і вирішив на декілька хвилин повернутися до будинку, залишивши при цьому ключ у замку запалювання.

Як тільки потерпілий повернувся з будинку, він помітив, що його авто вкрали. За словами Анатолія Мельника, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чортківського відділу поліції, проведеними слідчо-оперативними заходами поліцейським таки вдалося знайти “Жигуль”. Крадій залишив його за двадцять кілометрів від дому власника в кюветі, неподалік колишньої військової частини.
За менш, ніж добу, зловмисника вдалося затримати. Ним виявився сусід потерпілого 1977 року народження, раніше судимий. Чоловік у скоєному зізнався, проте причини свого вчинку так і не пояснив. 

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 289 частина 1 ККУ. Триває слідство.
Нагадаємо, що нещодавно у Тернополі була погоня за нетверезим водієм.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкогольне сп'яніння, #злочинець, #крадіжка авто, #крадій, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрульні, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: