1 серпня у Тернопільському прес-клубі журналістам розповіли про пожежні загрози влітку

Опубліковано:
1 Серпня, 2017

1 серпня в Тернопільському Прес-клубі відбулась прес-конференція на тему: «Літній пожежонебезпечний період 2017». Працівники Управління ДСНС України у Тернопільській області проінформували журналістів про ситуацію з пожежами у Тернопільській області. – повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області. 

Читайте також

Тернопільські торф’яні котельні відповідають європейським стандартам

На організованій прес-конференції начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей, начальник Державної екологічної інспекції у Тернопільській області Едуард Ференц та заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Василь Кічак зустрілися з представниками засобів масової інформації та розповіли про пожежонебезпечний літній період та ситуацію у Тернопільській області. 

Василь Кічак, Віктор Маслей та Едуард Ференц. Фото: Управління ДСНС України у Тернопільській області

Журналістами наголосили на зростанні пожежних ризиків екосистем у літній період, а також виокремили небезпеки та наслідки від пожежі. Експерти зауважили, що існує багато екологічних аспектів, зокрема те, що люди палять траву та рослини має свої наслідки, як для природи, так і для безпеки людей. Варто пам’ятати, що зараз у розпалі жнивна кампанія, тому аграріям треба бути особливо обережними. Оскільки, на жаль, випадків пожежі на полях останнім часом дуже багато. Днями у с.Великі Гаї загорілося пшеничне поле.

Журналісти на прес-конференції. Фото: Управління ДСНС України у Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Василь Кічак, #Віктор Маслей, #Едуард Ференц, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежі, #прес-конференція, #тернопіль, #тернопільський прес-клуб, #тернопільські новини, #управління ДСНС
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: