У Старому парку встановлюють дитячий та спортивний майданчики

У Тернополі, у Старому парку проводять ремонтні роботи щодо встановлення дитячого та спортивного майданчиків.

01.08.2017 16:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Зоряна Юзвін

У Тернополі, у Старому парку проводять ремонтні роботи щодо встановлення дитячого та спортивного майданчиків. Зранку,1 серпня, міський голова Сергій Надал особисто проконтролював хід проведення ремонтних робіт., -  інформує Тернопільська міська рада.

ремонт, дороги, Старий парк, реконструкція
Ремонтні роботи у Старому парку. Фото:Тернопільська міська рада 

Міський голова зауважив, що попередньо до нього зверталося багато мешканців окружніх будинків зі скаргами про те, що дітям у Старому парку немає де гратися, а дорослим відпочивати.  Варто зазначити, що окрім облаштування дитячих та спортивних майданчиків, у парку реконструюють пішохідні доріжки. Спортивний майданчик складатиметься із, уже знайомих для тернополян, вуличних тренажерів, проект встановлення яких став переможцем "Громадського бюджету".

інспекція, міський голова, конроль
Сергій Надал проінспектував хід ремонтних робіт. Фото:Тернопільська міська рада 

"Однозначно ми розуміємо, що є необхідність далі проводити капітальний ремонт доріжок, облаштовувати вхід у парк, проте вже ці роботи будуть заплановані у наступні роки», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Читайте також

У Тернополі планують встановлювати більше підвищених пішохідних переходів
У серпні тернополян чекає робоча субота і 10 вихідних

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі