1 серпня до 18:00 вступники дізнаються, хто потрапив на «бюджет» у тернопільські виші

Опубліковано:
1 Серпня, 2017

1 серпня до 18:00 Тернопільські виші повинні опублікувати рекомендовані списки зарахованих на бюджет абітурієнтів. Про це йдеться у відповідному листі від Міністерства освіти і науки України.

Читайте також

Іноземні студенти влаштували танці та співи на Театральній площі
У рейтингу інвестиційної привабливості Тернопіль здобув найвищий рівень

Вищим навчальним закладам надається час до 13.00 год. для завершення робіт з перевірки правильності нарахування сільського коефіцієнту та внесення цих та інших необхідних уточнень до ЄДЕБО. Доступ до бази буде закритий о 13.00 год. 1 серпня 2017 року.

“Просимо керівництво приймальних комісій забезпечити виконання необхідних дій по завершенню уточнення вхідних даних. Після 16.00 год. 1 серпня 2017 року необхідна кількість працівників приймальних комісій повинна бути готова до отримання списків рекомендованих до зарахування та МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ їх друку. Звертаємо увагу, що цей процес не є одночасним для всіх навчальних закладів і може зайняти до двох годин”, – повідомляється у листі. 

Абітурієнти можуть ознайомитися з рекомендованими списками на сайті  http://www.vstup.info/, а також безпосередньо на офіційних веб-сайтах тернопільських вишів. Також додаткову інформацію про зарахування та рекомендації до вступу на бюджетну форму вступники можуть знайти у власних електронних кабінетах. 

Щасливчики, які будуть рекомендовані на державну форму навчання, повинні визначитися та виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12 години 5 серпня. Уже 7 серпня, не пізніше 12:00 оприлюднять остаточні списки. 

Нагадаємо, абітурієнтам все ж надали можливість подати документи у паперовій формі, проте лише протягом одного дня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #абітурієнти Тернопільщини, #бюджет, #вступна кампанія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейтинг, #рекомендовані списки, #студенти, #тернопіль, #тернопільські новини, #університети
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: