Для тернополян провели акцію «Подорожуй безпечно»

Опубліковано:
1 Серпня, 2017

30 липня активісти Тернопільської громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» (за сприяння Міністерства соціальної політики, представництва Міжнародної організації з міграції  в Україні та Держдепартаменту США) спільно з управлінням сім’ї і молоді Тернопільської  облдержадміністрації та іншими суб’єктами,  які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми провели  акцію «Подорожуй безпечно», – повідомляє Тернопільський прес-клуб.

Читайте також

Тернополяни станцювали сальсу на набережній тернопільського ставу
У Тернополі планують встановлювати більше підвищених пішохідних переходів

Захід відбувався на приємній локації – поблизу пристані міського катера на Тернопільському ставі. Активісти розповідали про загрози та ризики проблем торгівлі людьми і шляхи протидії їм. Приємно те, що виявилося чимало охочих серед тернополян відвідати захід та почути багато цікавої інформації. 

Також організатори розповідали про особливості подорожей в рамках безвізового режиму, що було дуже корисною інформацією для відвідувачів. Гості заходу мали змогу отримати консультації щодо безпеки подорожей, спробували спланувати на карті Європи майбутній безпечний маршрут та умовно укомплектувати пакет мандрівника для перетину кордону. Символічним було завершення заходу, під час якого, усі організатори та відвідувачі об’єдналися у коло і випустили в небо гелеві кульки.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #громадські активісти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подорожі, #соціальні акції, #тернопіль, #тернопільський став, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: