Теребовлянька «Нива» перемогла футбольну команду «Шумськ»

Опубліковано:
31 Липня, 2017

Переможцем перенесеного матчу 8-го туру футбольного чемпіонату Тернопільської області у “Першій лізі” стала футбольна команда “Нива” із Теребовлі, яка змагалася з командою із Шумська, повідомляє 20 хвилин

Лідер обласної першості 30 липня забив шумчанам десять голів, не пропустивши жодного у відповідь. Голами у складі переможців відзначалися Олег Никеруй, Сергій Полянчук, Олександр Боженко (двічі), Руслан Луцик, Тарас Червонецький (двічі), Ігор Сороцький (двічі) та Віталій Бодак. Відтак, абсолютна перемога!

Варто додати, що “Нива” у поточному чемпіонаті області не втратила ще жодного очка. Незабаром команда стартуватиме у чемпіонаті України серед аматорів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Нива", #матч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перемога, #Теребовлянська "Нива", #тернопіль, #тернопільські новини, #турнір, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: