Заворушників під Тернопільською міською радою покарають

Під міськрадою в обласному центрі знову було гаряче.

30.07.2017 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Під міською радою знову була штовханина, димові шашки та перцевий газ. Між представниками ВО «Свобода», які організували акцію  «Місцеві ради проти зради», та депутатами інших партій розпочався конфлікт. Один з депутатів отримав тілесні ушкодження.

Читайте також

У Тернополі завершилася політична криза, а трьох депутатів-зрадників викинули на «смітник» історії
Що трапилося з тернопільським депутатом після «гарячої» сесії?
Тернопільські поліцейські не допустили бійок під міськрадою і кажуть, що двері ніхто не ламав

Представники «Свободи» разом з парцівниками приватнох охоронної фірми заблокували вхід у фойє на першому поверсі міської ради і вибірково спускали туди людей. Інформація про вибиті двері не підтвердилася.

Порушники громадського порядку під стінами міської ради будуть притягнуті до відповідальності – заявив начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. Їхні особи уже встановлені. Події кваліфікували за статтею 296 частина 2 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає покарання обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами сайту Досьє 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі