Відому тернополянку обікрала польська авіакомпанія? (Відео)

Опубліковано:
29 Липня, 2017

В прикру ситуацію потрапила громадська активістка Ружена Волянська у львівському аеропорту. Після прильоту в Україну польською авікомпанією ЛОТ, виявилось, що багаж пропав. Разом з особистими речами Ружени Волянської, пропали також валізи ще кількох пасажирів, – пише Бізнес Компаньйон Тернопіль.

Після спроби вияснити де ж подівся багаж, пасажири стикнулися з привичною хамовитою зверхністю поляків. Особливо відзначився польський «пан», який є представником авіакомпанії в Україні. Цей представник перевізника спочатку нахамив обкраденим пасажирам, а потім ще й накинувся з кулаками. Про цей випадок пише на своїй сторінці у Фейсбук Ружена Волянська. 

Читайте також

У Тернополі відбувся Польсько-Український Форум Партнерства (ФОТО)

Після такої «теплої» зустрічі, пасажири цілком справедливо припустили, що це цілком може бути налагоджена схема, за якою поляки просто крадуть речі пасажирів. При погрузці до літака, валізи могли оцінювати за зовнішнім виглядом і просто відкладати ті, в яких можна було б поживитися.  Якщо приблизно оцінити вартість такої валізи з речами, то це приблизно 1000 доларів. За неофіційною інформацією в період з 20.07 до 24.07 “не долетіло” ще 25 багажів з Варшави. Невже справді польське панство налагодило прибуткову кримінальну схему, враховуючи кількість обкрадених пасажирів… 

“Я в шоці! 25.07.2017 року ми повертались з Варшави у Львів авіакомпанією “Lot”. І тут почалось. 
Прилетівши, ми не отримали наш багаж. Потім працівник аеропорту направив нас до стійки з представником авіа компанії. Працівник компанії дав нам якись папірець без печаток і кодом, сказали нам виписати довіреність на якогось чоловіка для отримання багажу і відправили нас, щоб не затримували чергу. На папірці були вказані номери гарячої лінії в Україні. І тут цікаве.. 
1. Жоден із Тел не відповідає досі. А це вже 5 день! 
2. Аеропорт направляє нас до авіа компанії
3. Гарячі лінії авіа компанії не відповідають 
4 . На офіційні листи- досі немає відповіді 
5. В електронній системі авіа ліній інформації про багаж немає! 
Але, історія триває далі.. 
приїхавши в Львівській міжнародний аеропорт, на стійці інформації нас відправили в авіа компанію . Прийшовши в авіа компанію, на мене накинувся представник авіа компаніі, нанісши тілесні ушкодження, намагаючись вирвати та вирвавши з моїх рук телефон, котрий все фіксував на відеокамеру. 
Цікавим є ще те, що патруль поліції приїхав на виклик через 20 хв! 
І ще інтереснішим є те, що ми так і не розуміємо де наш багаж з особистими речами…” 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авіакомпанія, #багаж, #лот, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #ружена волянська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: