Секрети виховання дітей від Притули

29.07.2017 15:43   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Тернопілля
Гуморист намагається встигнути все: писати жарти для публіки, працювати волонтером і при цьому не забувати про батьківські обов'язки, - пише Знай.
 

Нещодавно український шоумен Сергій Притула вдруге став татом. Дружина Катерина народила йому дівчинку, якій обрали милозвучне українське ім'я: Соломія.

Незважаючи на те, що відомій родині довелося не так легко і весело, як це виглядає з екранів, гуморист був буквально на сьомому небі від щастя.  

І не дивно, адже за його вчинками та поводженням із малечею можна скласти окрему інструкцію.

Правила ідеального татуся від Притули

Навчати рідній мові і думати, що говориш

В одній із своїх програм ведучий розповів про кумедний випадок, який трапився із його старшим сином. Коли він прийшов забирати Дмитра із садочка, вихователька була дуже суворо налаштована – мовляв, чому зірковий нащадок Притули змушує інших дітей говорити виключно українською.

Батько не помітив нічого поганого, навіть розплився в усмішці: і правда, нічого дивного, росте патріот. Проте, коли дізнався, що саме говорив Притула-молодший, мало не впав зо сміху:

"Ні, це не нормально, коли він каже іншим: "вимкни режим москаля", - пояснила вихователька.

З того часу гуморист запам'ятав головне правило: думай, що ти кажеш в присутності власної дитини.

Чужі діти – як свої

Ні для кого не секрет, що ведучий не тільки пише іскрометні жарти та їздить із "Вар'ятами" Україною, а й допомагає нашим захисникам на передовій. Попрацював свого часу волонтером і для дітей. 

Хоча його неодноразово звинувачували у "піарі на армії", Притула влучно відповів хейтерам і далі продовжував свою справу. Він збирав гроші на потреби реабілітаційного центру у Тернополі,  де лікуються діти ветеранів АТО.

Передавати у спадок найкраще

Поки молодша донька Соломія ще тільки знайомиться зі світом, старший син Дмитро вже повністю наслідує тата. І, варто сказати, в нього це непогано виходить.

Коли Дмитра залишають в офісі, серед колег Притули, він не соромиться і починає власний "концерт" – як вміє, розважає публіку жартами. У своєму Facebook шоумен навіть якось похизувався тим, як гартується майбутнє українського гумору.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Знай  

Коментарі