Тернопільські поліцейські не допустили бійок під міськрадою і кажуть, що двері ніхто не ламав

Опубліковано:
28 Липня, 2017

Порушники громадського порядку під стінами міської ради будуть притягнуті до відповідальності – заявив начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. За його словами, кожен, хто провокував натовп, хто заважав проведенню засідання сесії Тернопільської міської ради буде допитаний та відповідатиме перед законом.

Не мине відповідальність і тих, хто кидав димові шашки та застосовував у натовпі перцевий газ. Їхні особи уже встановлені.

Читайте також

В міській раді Тернополя бризкали газом?
Біля Тернопільської міської ради густий дим (Фотофакт)
Трансляція сесії Тернопільської міської ради (Наживо)
Невідомі особи виламали двері у Тернопільську міську раду?

Ще напередодні, 27 липня, було відомо, що під стінами Тернопільської міської ради відбудеться всеукраїнська акція «Місцеві ради проти зради».

28 липня її розпочали представники ВО «Свобода». Близько двадцяти чоловік та народний депутат України заблокували вхід у фойє на першому поверсі державної установи і вибірково на власний розсуд пропускали людей. Допомагали їм у цьому представники приватної охоронної фірми.

На лінію «102» надійшло повідомлення про штовханину між представниками «Свободи» та депутатами інших партій. Один з місцевих обранців під час сутички отримав тілесні ушкодження.

Інформація про вибиті двері не підтвердилася.

Безпеку громадського порядку забезпечували працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України. Правоохоронці зробили усе можливе, аби локалізувати конфлікти і не допустити грубих порушень та бійок.

Події внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 296 частина 2 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає покарання обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #двері, #дим, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протистояння, #Свобода, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: