«Ірина Мукоїда сама не прийшла туди, де її знайшли мертвою»: нові докази криміналістів, які спростовують версію слідства

Опубліковано:
28 Липня, 2017

Експерт-криміналіст телепроекту «Слідство ведуть екстрасенси» переконана, що 17-річну дівчинку на околицю дороги у Вишнівці, де її знайшли мертвою 26 червня, привезли та викинули, а не вбили на місці, як на тому наполягає офіційне слідство. Наталія Костилєва наводить дані із протоколу огляду місця події, де немає жодного слова про сліди від взуття ні Ірини, ні підозрюваного Василя Гнатюка, – пише ПресЦентр.

«Зверніть увагу, шановна громадськість на те, що маємо лише два відбитки взуття і, виходячи з фотографій, жоден з відбитків не належить Ірині Мукоїді. Підошва її босоніжок була рифлена і таких відбитків немає. Висновок: Ірина не приходила на це місце сама!

Читайте також

Поліцейського-криміналіста з Тернопільщини звільнять за «нетверезий стан» (Фото, відео)
Мешканці Вишнівця знову заблокували дорогу: вимагають відпустити Василя Гнатюка і шукати справжніх вбивць Ірини Мукоїди
Братовбивцю піймали тернопільські міліціонери

І це ще не все, вилучене у Василя Гнатюка взуття – кросівки, в яких він був в ту ніч, теж не співпадають із відбитками підошов, знайдених на місці, де було тіло Іринки. Робимо висновок: Василя на цьому місці не було, або він літав, або прийшов туди із віником», – написала Костилєва.

Також додає, що опитавши свідків, які були на місці події, дізналася, що один зі знайдених відбитків взуття належить лікарю швидкої допомоги, який підходив аби пересвідчитись, що дівчинка мертва.

«Усі ці факти ще раз підтверджують, що місце злочину – це не місце, де знайшли тіло Ірини Мукоїди. Отже, маємо автівку і відсутність слідів взуття на вологій землі, відсутність слідів боротьби, крові, окрім, як під тілом дівчинки і то, не великої кількості, згідно з тими ранами, які їй нанесли», – йдеться у повідомленні.

Наталія Костилєва також уточнила, що оприлюднює усі надіслані їй матеріали, керуючись законом «Про інформацію». Окрім того, жодних паперів щодо нерозголошення знайденої під час розслідування інформації і таємниці слідства ні вона, ні канал СТБ не підписували. А джерела, які надали їй інформацію, має право не оприлюднювати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь гнатюк, #вбивство, #випускниця, #вишнівець, #мукоїд, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: