В міській раді Тернополя бризкали газом?

Опубліковано:
28 Липня, 2017

Сесія міської ради без баталій, це не про Тернопіль! Цілу ніч активісти чергували біля мерії. Напередодні “Самооборони Майдану Тернопільщини” Іван Ковалик написав на своїй сторінці у “Фейсбук”: «Шановні тернополяни, вже протягом декількох місяців громаду Тернополя одна з політичних сил тримає в заручниках… Протягом всієї ночі ми будемо здійснювати охорону громадського порядку біля приміщення міської ради.. Майбутнє міста в наших руках і ми не дозволимо нікому руйнувати його!»

А вранці, 28 липня, «як годиться», зустріли депутатів пікетом. «Не дамо владі перетворити Тернопіль на новий Чорнобиль!» – основне їх гасло сьогоднішнього дня.

О 9.35 розпочала роботу сесія Тернопільської ради. Зареєструвалося 23 депутати.

Засідання мало розпочатися о 9 годині. Однак перед початком засідання знову відбулася сутичка. Представники «Свободи» відтіснили представників громадських організацій, які прийшли підтримати Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького. 

За словами очевидців, хтось використав гірчичний газ…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протистояння, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: