Поліцейського-криміналіста з Тернопільщини звільнять за «нетверезий стан» (Фото, відео)

Опубліковано:
28 Липня, 2017

На Тернопільщині жителі Вишнівців заблокували дорогу і вимагають в поліції відпустити підозрюваного Василя Гнатюка і шукати справжніх вбивць Ірини Мукоїди, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис в ФБ тернополянина Ігоря Василіва. 

 

Сьогодні, 27 липня, ввечері місцеві мешканці знову вийшли з акцією протесту і перекрили міжнародну трасу. Вони вперто відмовляються вірити у докази правоохоронців щодо підозрюваного у вбивстві 16-річного підлітка з сусіднього села Василя Гнатюка і вимагають об’єктивного розслідування. 

У невеличкому селищі в Збаразькому районі, де місяць тому по-звірячому закатували та вбили 17-річну дівчинку, і надалі зашкалюють емоції.

 

“Мітинг зробили вишнівчани через панахиду і як знак протесту проти свавілля поліції в Тернопільській області,” – пише в своєму ФБ експерт-криміналіст телепроекту “Слідство ведуть екстрасенси” Наталія Костилєва.

І додає відео, яке на програму прислами содносельці вбитої дівчини.

Нагадаємо, в середині липня поліція Тернопільщини оприлюднила результати експертизрезонансного вбивства. Очільник облполіції розповів про проведені дослідження і їх результати.

Селяни не надто вірять у висновки поліції.

Підозрюваний у жорстокому вбивстві 17-річної випускниці ударом ножем у серцеперебуває під вартою до суду. Зарізали випускницю, коли дівчина разом з друзями пішла на святкування Дня молоді.

Через чутки у соцмережах, що з підозрюваного “вибили” покази, у Вишнівці пікетували керівництво поліції регіону, яке зустрічалось з батьками загиблої.

А “екстрасенс”-розслідувач вбивства виявилась сепаратисткою з Тернопільщини.

За вироком Феміди “екстрасенса” за сепаратистські гасла засудили до м’якого покарання– умовного півторарічного терміну, адже зловмисниця визнала власну провину та “уклала угоду зі слідством”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #вишнівець, #ірина мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: