Форум «Global Ukrainians» запрошує тернопільських підприємців до участі

04.07.2017 23:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

Тернопільське представництво Міжнародної торгової палати ICC Ukraine запрошує підприємців Тернопілля взяти активну участь у літньому Форумі «Global Ukrainians», який відбудеться 7-8 липня у Києві. Водночас всіх бажаючих запрошують до співпраці у рамках проекту «Global Ukraine Business Hub», який відкриває сьогодні великі перспективи виходу українських товарів на глобальні ринки, використовуючи потенціал як Міжнародної торгової палати, так і потенціал двадцяти мільйонів українців ,що проживають за межами країни.

null
Фото з мережі Інтернет

До речі, Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) - один з перших партнерів цього проекту у рамках розвитку бізнес-дипломатії через мережу Global Ukrainians.

null
Фото з мережі Інтернет

Під час форуму учасниками панельної дискусії будуть віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, державний секретар, Міністерство інформаційної політики України Артем Біденко, виконавчий директор міжнародного фонду «Відродження» Євген Бистрицький, віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура, а також український дипломат, юрист міжнародник, голова правління ГО «Європейський Рух України Вадим Трюхан, грузинський політик, член Парламенту Грузії та засновник Фонду Інновацій та розвитку Гіоргі Вашадзе, Денис Бандура (ОАЕ), Анна Жарова (Ізраїль), Віталій Дем’янюк (Швейцарія), Аліса Голощапова (США), Олександра Саєнко (Австрія), Дзвінка Качур (ПАР), Ольга Завидняк-Отум (Йорданія), Андрій Рижков (Мексика), Христина Грищук (Іспанія), Oлександр Каменських (Китай) та інші.

В Україні наразі є безліч товарів, про експортний потенціал яких самі українці часто не здогадуються. Українці світу дуже активно просувають інтереси України на глобальному рівні (більше інформації на сайті www.global-ukraine-news.org ).

null
Фото з мережі Інтернет

Global Ukraine Business Hub – глобальний комунікаційний ресурс для вихідців з України та усіх зацікавлених у просуванні України в світі, а також в рості економічного/соціального рівня всередині країни.

Hub – сприяння розвитку українського експорту в кількісних показниках завдяки спільним результативним зусиллям; сприяння залученню іноземних інвестицій в український бізнес. Global Ukraine Business Hub включає розробку торгового онлайн-майданчикa Global Ukraine Marketplace (цільова аудиторія – 20 млн української діаспори в різних країнах світу); розробку інтерактивної комунікаційної он-лайн бізнес-платформи #MyGlobalUkrainians (#MGU) з ресурсом для фізичного просування бренду на зовнішніх ринках. На платформі-маркетплейсі просуватимуться креативні українські бренди, бо Україна – #КреативнаКраїна.

null
Фото з мережі Інтернет

Якщо ви виробляєте унікальні українські товари, то організатори проекту будуть раді розказати про вас на весь світ та допомогти вашому бренду розвивати глобальні продажі, зміцнювати ваш експортний потенціал, знаходити нові партнерства та залучати необхідні інвестиції для розвитку. Головне завдання платформи – об’єднати активних українців світу та українські компанії, зацікавлені вийти/розвиватися на міжнародних ринках на базі унікальної глобальної інтерактивної комунікаційної бізнес-платформи. Global Ukraine Business Hub є унікальним інструментом для просування креативних українських брендів на закордонні ринки. Він дозволить українським компаніям закріпитися на нових експортних ринках, надаючи необхідну інформаційну підтримку та допомогу у пошуку партнерів. Таким чином українці зможуть розвивати бізнес в усіх куточках світу та залучати інвестиції в Україну, безпосередньо сприяючи її економічному розвитку та процвітанню. У зв’язку з запуском цього проекту усіх охочих просять долучитися до бліц-дослідження можливостей для українських брендів у вашій країні та про те, які саме українські товари можуть сподобатися місцевому споживачеві.

Завдяки Business Hub, кожен з виробників матиме конкретних відповідальних партнерів за кордоном, своїх представників. Таким чином вирішується питання просування продукції на зовнішні ринки не класичним способом (участь у виставках, поїхати, потратити величезні кошти). Тобто це вихід на ринок step by step, що суттєво здешевлює цей процес. А з такою географією, як має Global Ukraine, Business Hub, може охопити майже увесь світ і бути вигідним для обох сторін.

Український бізнес має великий потенціал для виходу на світові ринки, але варто розуміти, що успішним є той, хто створює нову цінність та унікальність, а не лише товари чи послуги.

Дуже важливо нашому підприємцю розуміти, побачити, оцінити свого потенційного споживача в іншій країні.

Детальніша інформація на сайтах www.global-ukraine.org ;

www.iccua.org

www.icc-ternopil.org

Контактна інформація tdemkura@gmail.com +380503773721.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі