Тернополян навчатимуть розвивати свій бізнес в соцмережах

Опубліковано:
7 Червня, 2017

Нещодавно в Тернополі в переповненій залі відбулася зустріч з відомим блогером зі Львова Леонідом Мартинчиком, який надихнув всіх присутніх на нові ідеї щодо того, як відкрити свою справу та просувати її в соціальних мережах.

Цього разу на тернополян чекає ще одна цікава зустріч – 10 червня до Тернополя з Одеси приїде Юлія Чебан – засновник MarkEd – Освітньої платформи i smm-агенства SOTY. Вона займається інтернет-маркетингом більше 4 років. Працювала в сферах e-commerce, венчурного інвестування і IT-освіти. Співорганізатор міжнародної конференції Black Sea Summit, віце-куратор спільноти Global Shapers Odessa HUB.Ментор в програмах «Бізнес-акселератор для виробників одягу, взуття та аксесуарів», EGAP Odessa, програма MakeMeBetter, 1991.Спеціалізується на формуванні маркетингових стратегій, контент-маркетингу і просування бізнесів і проектів в соціальних мережах.

Фото з мережі Інтернет

Організатори зустрічі запрошують до участі усіх власників бізнесу, молодь та всіх бажаючих отримати практичні навики в організації своєї справи та просування в соцмережах! Не пропустять унікальну зустріч з провідним експертом Юлією Чабан.

Тези виступу:

  1. Роль соціальних мереж в житті людей і бізнесу.
  2. Про що говорити з аудиторією?
  3. Як підвищити рейтинг своєї сторінки?
  4. Як писати, щоб вам ставили “Like” і писали коментарі?
  5. Просування для бізнесу.
  6. Сервіси для перевірки текстів.
  7. 7 ресурсів для натхнення.

Чекаємо вам 10 червня об 11.00 в ТВЦ «Атріум» (конференц-зала ,-1 поверх). Попередня реєстрація за тел.: 0978267630 (Тетяна)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: