Про недоросів і грузинських патріотів

Опубліковано:
21 Травня, 2017

Перед нинішнім матчем ветеранських збірних України і Грузії до глядачів звернулися офіційні особи. Спершу на общепонятном виступили нинішній і колишній глави Федерації футболу України – пани Павелко і Суркіс. Потім слово мали президент Федерації футболу Грузії Леван Кобіашвілі й міністр енергетики Грузії Кахабер Каладзе. Хто не знає, то той і інший – знамениті в недалекому минулому футболісти. І Леван, і Каха говорили грузинською, а українцям доносила сказане перекладачка.

Читайте також

Тернопільська футбольна команда змінить «обличчя»?

І ж не скажеш, що Каладзе та Кобіашвілі не знают язика нашого спільного окупанта. З Леваном, ще коли він виступав за німецький “Шальке”, записував три обширних інтерв’ю. В телефонному режимі. Звісно, спілкувалися ми на общєпонятном. Однак грузини чітко показали, що використовувати говірку країни, яка вторглася спершу на їхню, тепер на нашу землі в публічному просторі, та ще й коли грають наші збірні, не варто. На жаль, депутатові від президентської фракції Павелку і великому патріотові Суркісу цього не збагнути

Пеес. За світлину вдячний панові Василькову.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: