Обважування – необхідна складова вуличної торгівлі

Опубліковано:
20 Травня, 2017

Купуючи полуницю або черешню у вуличних овочево-фруктових наметах, ви точно знаєте що вас обважать.

Можна йти переважувати на інших вагах, іти шукати полуницю в супермаркетах або не купувати взагалі.

Але можна просто прийняти цей факт як частину процесу. Обважування – необхідна складова вуличної торгівлі і коли вам точно порахують за продане, то може статися гравітаційна аномалія, розрив простору-часу і в портал, що утвориться, затягне пів-кварталу.

Для мене вуличні продавці щось на кшталт ілюзіоністів. Ви ж у цирку не кричите – ей, я заплатив 100 гривень за квиток не для того, щоб мене тут дурили!

Головне, щоб вони робили це елегантно і непомітно.

Читайте також

Наркоторгівля в Тернополі повинна бути зупинена, – ТМР (Звернення до правоохоронців)

Коли приймаєш цю дрібну (або не дуже, в залежності від рівня наглості продавця) несправедливість у свій бік – стає легше. Це як маркетингові послуги включені у ціну молока чи масла у супермаркетах, так само дрібне шахрування і обважування включене в процес вуличної торгівлі фруктами та овочами. Єдине, що в супермакетах цей процес автоматизований та бездушний і причеплений до кожного товару ще на вході на склади, то на вулицях все ще є шарм ручної роботи та індивідуального підходу до клієнта. Вас обдурять абсолютно уважно та з посмішкою. А це сервіс, чорт забирай.

Взагалі мені оця похибка на пиз*ець сильно полегшує іноді життя. Можна страждати від несправедливості та недосконалості світу, а можна прийняти правила гри та їсти полуницю.

ВСІ БЛОГИ ВОЛОДИМИРА ГЕВКА

Так, це дуже слизька стежка, бо так можна піти на багато компромісів і попустити багато чого поганого, яке стане ще гіршим.

Але іноді це клапан для спускання зайвого тиску у котлі.

А свої котли треба пильнувати і натирати до блиску піском.

Бо нам ще їхати і їхати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: