На Тернопільщині чиновник відповідатиме за недостовірні дані у е-декларації

Опубліковано:
16 Травня, 2017

Прокуратурою Тернопільської області спільно з Управлінням  захисту економіки в Тернопільській області  Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено факт подання посадовцем державного підприємства недостовірних відомостей у декларацію особи, уповноваженої  на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік.

Встановлено, що заступником  генерального директора з підтвердження та оцінки відповідності державного підприємства зазначено  у декларації недостовірні  дані про наявні у нього на праві власності об’єкти нерухомості. Розпочато досудове розслідування за статтею 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації).

Читайте також

Що мають і скільки заробляють головні освітяни Тернопільщини

Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: