Тернопільський виробник став членом Міжнародної торгової палати

Опубліковано:
5 Квітня, 2017

Членами Міжнародної торгової палати ICC Ukraine нещодавно стало тернопільське підприємство ТОВ «QW». Родина Петришин, яка є власником цього підприємства, стала повноцінними членами ICC Ukraine 30 березня 2017 року, отримавши з рук президента престижної громадської організації Володимира Щелкунова відповідні документи, що засвідчують членство.

ТОВ «QW» займається виробництвом вікон, сходів та інших виробів з елітної деревини. Кожен виріб є унікальним і ексклюзивним. Підприємство уже отримало чимало нагород за якість, а тепер ще й стало членом Міжнародної торгової палати.

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

Міжнародна Торгова Палата (ICC) – це впливова всесвітня організація, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.

До структури ICC входять: міжнародний арбітражний суд, комісії та робочі групи, які допомагають у створенні глобальної системи торгівлі. Палата співпрацює з такими впливовими міжнародними організаціями, як ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР.

Міжнародна Торгова Палата представлена у 127 країнах світу та має 93 Національних Комітети. Ця потужна світова організація була заснована у 1919 році невеликою групою підприємців з метою розширення міжнародної торгівлі та представлення бізнесу у всьому світі.

Як зазначила власник і директор підприємства Оксана Петришин, що вступ до ICC Ukraine ТОВ «QW» є важливим кроком для того, аби розширити географію своїх клієнтів. «Наша продукція відповідає всім світовим стандартам якості. Це елітні вироби, які гідно конкуруватимуть на міжнародному ринку. Сьогодні дуже важливо позиціонувати українського виробника з боку представлення якісної продукції. Пишаюся тим, що тепер маю змогу завдяки Міжнародній торговій палаті представляти наш край і Україну на світових бізнесових площадках», – зазначила Оксана Петришин.

null

 Фото з мережі Інтернет

«Прийняття у членство ТОВ «QW» відбулося під час засідання Міжнародної торгової палати ICC Ukraine у Києві, коли зібралися всі віце-президенти та регіональні представники організації зі всіх регіонів України для того, щоб підвести підсумки першого кварталу року та намітити нові плани щодо залучення інвестицій та надання допомоги українським виробникам у виході на нові ринки. Приклад родини Петришин – це приклад професійного підходу до своєї справи і приклад того, як не сидіти і чекати коли прийде замовник, а потрібно шукати нові шляхи виходу на нові ринки», – розповів віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати Тарас Демкура.

null

 Фото з мережі Інтернет

Президент Міжнародної торгової палати Володимир Щелкунов проінформував присутніх про найближчі інвестиційні форуми, один з яких відбудеться в Тернополі 24-26 травня за участі ICC Ukraine, та про найближчі закордонні візити членів палати. Він також наголосив на тому, що ICC Ukraine закінчує підготовчі роботи щодо відкриття найближчим часом виставкових та презентаційних залів товарів національних виробників в аеропортах «Бориспіль» та «Жуляни». Це будуть унікальні площадки, де кожен український виробник зможе репрезентувати свою продукцію для іноземних підприємців та інвесторів.

null

 Фото з мережі Інтернет

На засіданні правління виступив Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо (Alberto José Alonso), який презентував економічний потенціал своєї країни та шляхи співпраці з Україною. Тарас Демкура мав нагоду обговорити з послом питання про підготовку його поїздки до Аргентини 4-10 травня з нагоди святкування 120-річчя української еміграції до Аргентини та святкування 50-річчя Світового конгресу українців.

null

 Фото з мережі Інтернет

На засіданні правління були вручені сертифікати новим членам торгової палати в Україні. У засіданні правління взяла участь представник Державної інвестиційної фінансової кредитної установи Яна Підлісна.

Тернопільське представництво Міжнародної торгової палати ICC Ukraine запрошує до співпраці. Звертатися в офіс, що розташований у Тернополі в ТВЦ «Атріум» на 5 поверсі, тел.+380503773721; tdemkura@gmail.com; www.icc-ternopil.org

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: