Володимир Бобко

Володимир Бобко

Депутат Тернопільської обласної ради, громадський діяч, політик

Тернопільський аеропорт за одну гривню – кожному!

01.04.2017 21:43   Джерело: vbobko.blogspot.com
Автор : Володимир Бобко

На вчорашньому засіданні комісії Тернопільської обласної ради ключовим питанням було функціонування Тернопільського аеропорту. На жаль однозначно, що тих кількох мільйонів гривень, котрі необхідні для відновлення його роботи область не знайде. Тому дійсно цікавою є ідея голови обласноїадміністрації, котру він озвучив кілька тижнів тому, віддати аеропорт хоч комусь за одну гривню. Як виявилось бажаючих знайшлось насправді багато, активісти міста Тернополя прямо стежину витоптали від аеропорту до кабінету Степана Степановича і в протилежному напрямку. Від їхніх гривень вже нема куди дітись, адже кожен хоче отримати летовище за таку ціну. Тож навіть яку тимчасівку кількаповерхову можна поставити, пару мафів, ну щоб авіапасажири мали де цибульку з бурячком прикупити на літак. В найдальшому кінці взлітної смуги одні активісти вже примірялись сміття тихенько нагортати, саму смугу обіцяли за 1 гривню бруківкою викласти з вишиванковим орнаментом…

Читайте також

Степан Барна: Для нас важливо запозичити досвід успішної експлуатації міжнародного аеропорту «Жешув-Ясьонка»

Загалом, члени комісії були вражені тим, наскільки сильно тернополянам потрібен аеропорт, тому було вирішено не відходячи від концепції «1гривня» розділити аеропорт на ділянки і роздати кожному активісту його кусочок аеропорту за одну гривню. А за рік побачимо, чий кусочок принесе найбільше прибутку для області, той і забере собі весь аеропорт, а може ще й стадіон в Смиківцях, якщо тамтешня громада проти не буде.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: vbobko.blogspot.com  

Коментарі