Ляшко: Депутати знущаються над селянами

Опубліковано:
9 Березня, 2017

Народний депутат України, лідер опозиційної фракції Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до український селян та запевнив, що не дозволить скасувати мораторій на продаж землі.

“Люди добрі, які трудовими мозолистими руками щодня працюють, в 5 ранку встають, щоб попоратись по господарству, натопити хату, зібрати дітей в школу… Тут є негідники, які сміються над вами, коли ми згадуємо корову-годувальницю, коли говоримо про тяжкі умови вашого життя… 55 не достойних звання народного депутата України персонажіх звернулися до КСУ з вимогою визнати неконституційним наш мораторій на продаж земель. Вони – манкурти без роду-племені, для яких українська земля – це тільки бабки, бабки і бабки, тому вони хочуть її продати. Хочуть забрати у селян землю, воду, поле, забрати корову і життя у селі. І зараз вони сміються над вами, шановні селяни, над українською історією і українським майбутнім. Ми не дамо їм забрати у селян землю!”, – наголосив Ляшко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: