Міжнародна торгова палата впевнено розширює можливості для українського бізнесу

Опубліковано:
26 Січня, 2017

Нещодавно в Києві відбулося засідання правління Міжнародної торгової палати, під час якого було проаналізовано діяльність ICC Ukraine упродовж минулого року.

Зі звітом виступив Президент ICC Ukraine, голова громадської ради при Міністерстві закордонних справ, радник Прем’єр-міністра України Володимир Щелкунов. Він поділився досягненнями організації за минулий рік. Зокрема було проведено низку інвестиційних форумів як в Україні, так і за її межами. Один з них відбувся нещодавно в Угорщині за участю прем’єр-міністрів України і Угорщини.

Під час форуму виступили віце-президенти з річним звітом про свою діяльність Олег Платонов, Володимир Демура, Ігор Гресь, Олена Колос та інші.

Віце-президент з регіонального розвитку Тарас Демкура доповів про те, що в цьому році було відкрито регіональні представництва в Львівській області, Рівненській, Закарпатській та Київській областях, які очолили авторитетні підприємці в своєму регіоні. Це, за його словами, сприяло ефективному налагодженні взаємовідносин з представниками влади, бізнесу та громадськості в цих регіонах. Також пан Тарас поділився своїм досвідом співпраці зі Світовим Конгресом Українців та Українською Всесвітньою Координаційною Радою. Тільки за цей рік відбулися зустрічі на рівні послів та торгових представників в Аргентині, Кореї, Англії. Нещодавно завершився візит Тараса Демкури до Австралії, де він мав зустріч з Послом України в цій країні Миколою Кулінічем. Під час зустрічі було обговорено шляхи співпраці між двома країнами, а також проведення українсько-австралійських економічних форумів в травні в Києві, а в вересні 2017 року – в Сіднеї.

На засіданні правління був затверджений графік заходів на 2017 рік і вже в січні відбудеться форум «Invest in Ukraine» в Лондоні за участю 150 українських підприємств і бізнесових кіл Англії та представників парламенту.

Завдяки діяльності Міжнародної торгової палати десятки підприємств і підприємців вийшли на нові ринки,чи знайшли партнерів для свого бізнесу. На засіданні правління в члени торгової палати було прийнято ще декілька авторитетних компаній. зокрема Асоціацію «Укрзовніштранс», «Райффайзен Банк Аваль», ТОВ «АПМІ», Союз «Спецтехніка», компанію «Юрія-фарм», ТОВ «Тантієма» та Сумський завод продовольчих товарів.

Міжнародна торгова палата запрошує до співпраці всіх зацікавлених у виході на нові ринки та пошуку потенційних інвесторів (www.iccua.org; www.icc-ternopil.org).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: