Правоохоронці Бережанського відділу поліції просять допомогти розшукати водія, який скоїв ДТП і втік з місця події

Опубліковано:
14 Січня, 2017

В аварії, яка трапилася вночі 14 січня на автодорозі «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка» по вулиці Тернопільська м. Бережани недалеко повороту на ТОВ «Христина», було травмовано жительку Бережанського району.

Працівники поліції здійснюють заходи щодо встановлення особи водія, який перебував за кермом автомобіля, що наїхав на людину, та з»ясування усіх обставин ДТП.

Як наразі відомо, аварія сталася близько 3.50 годин у м. Бережани по вул. Тернопільська. Невстановлений автомобіль, зі слів очевидців був ймовірно типу «Джип» темного кольору, який рухався у напрямку центру м. Бережани. В вказаному авто пошкоджено передню праву фару та праву протитуманну фару, а також можливо пошкоджено переднє праве крило, решітку та капот.

Правоохоронці звертаються до можливих свідків аварії чи осіб, які володіють інформацією про неї з проханням повідомити в поліцію, зателефонувавши на спецлінію «102» або за номером 2- 12-45.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: