Івана Ковалика звинувачують у прикриванні політиків за те, що в біографії одіозного «директора» розставив усі крапки над «і»?

Опубліковано:
12 Січня, 2017

Відомого тернопільського активіста, голову «Самооборони Майдану Тернопільщини» Івана Ковалика звинувачують у прикриванні чи то лобіюванні інтересів політиків, і це лише за те, що розставив усі крапки над «і» у біографії добре знаного тернополянам Сергія Алілуйка. Мова про те, що Іван Ковалик впевнено розповідає про «карколомну кар’єру» пана Алілуйка та про його зловживання службовим становищем.

Зокрема, ще у 2015 році Іван Ковалик в одному з інтерв’ю повідомив, що тодішній керівникТернопільського інституту післядипломної педагогічної освіти Сергій Алілуйко нав’язує послуги власної фірми освітнім закладам: «Він є власником комп’ютерної фірми VivatService. Будучи директором ТОКІППО, залюбки продавав свою техніку закладам освіти, зокрема й установі, яку ж сам очолював…», – стверджує Іван Ковалик.

Оприлюднював активіст також інші факти діяльності Сергія Миколайовича. І от після чергової прямолінійності Івана Ковалика стосовно справ пана Алілуйка про активіста написали статтю: «Чому завжди активний лідер Тернопільської Самооборони впав на дно?!», в якій ідеться, що Іван Ковалик як активний громадський діяч не порушує теми нещодавного інциденту за участю голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука.

Проте на всі ці закиди Іван Ковалик на своїй сторінці у мережі Facebook дав достойну відповідь. Ще раз порушивши тему діяльності пана Алілуйка, активіст зауважив, що він успішно з’являвся на «вигідних» посадах, однак робочих обов’язків, м’яко кажучи, не виконував. Крім того, Іван Ковалик згадав і вміння Сергія Алілуйка у власних ЗМІ «обливати брудом» людей, які не бажали працювати за його «планом»:

«Сірожа є власником «надпотужних» інформаційних ресурсів – http://vsim.te.ua/ та http://biznesoblast.com/ . Їх він використовує для «обливання брудом» людей, які не хочуть брати участі в його бізнес-схемах продажу комп’ютерної техніки по завищених цінах. Ви часто можете тут побачити «чорнуху» на керівників Департаменту освіти і науки області – Любомир Крупа і OlyaKhoma», – підкреслює Ковалик.

Проте, не тільки Іван Ковалик стверджує, що Сергій Алілуйко намагався «прокрутити» всілякі афери. Зокрема, заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа у Facebook пише: «Саме Алілуйко намагався передати в оренду 300 м2 приміщень інституту за ціною 18,45грн.!!! за 1м2, при тому, що інститут орендує у «м.Тернополя»  значні площі дитячого садочка, за які з обласного бюджету сплачує близько 400 тис.грн. у рік», – зазначає Любомир Крупа.

Та в чому б не звинувачували активістів за їх прямоту – вчинки говорять самі за себе, і з біографії Сергія Алілуйка загальновідомих фактів не викинеш. Що маємо – те маємо!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: