Владика Нестор благословив бійців роти «Тернопіль» на службу в зоні АТО (Фото)

07.12.2016 16:43   Джерело: Прес-служба Тернопільської єпархії УПЦ КП
Опубліковано : Віра Касіян

5 грудня 2016 року в Тернополі на службу у зону проведення антитерористичної операції провели бійців роти патрульної служби поліції «Тернопіль». За традицією, перед дорогою бійців благословили архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор і священнослужителі Тернопільської єпархії.

З напутніми словами та побажаннями до бійців звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Читайте також

Владика Нестор очолив богослужіння в одному з найстаріших храмів Тернопілля (Фото)

Упродовж двох місяців тридцять тернопільських поліцейських виконуватимуть свій професійний і громадянський обов’язок тридцять бійців роти патрульної служби поліції «Тернопіль» на сході України. Для більшості з них це вже не перша ротація, але бійці всі як один готові, допоки є необхідність, нести службу в зоні АТО.

Владика Нестор благословив бійців роти «Тернопіль» на службу в зоні АТО, наголосивши на важливості стати на захист Вітчизни проти російського агресора, попросив Божої опіки, благословення, захисту для солдатів та щасливого повернення додому.

mvs_6264

mvs_6297

mvs_6301

За матеріалами сектору комунікації Нацполіціїї Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба Тернопільської єпархії УПЦ КП  

Коментарі